Hoe verder?

Dank voor je interesse in Verderkijker! ūüôā Ik stel me zo voor dat het een en ander doornemen op deze website nog niet genoeg is en¬†dat je graag persoonlijk kennis wil maken. Goed, want dat wil ik ook met jou!

Verder met de online LinkedIn trainingen

Via www.onlineverderkijker.nl kom je direct in de online omgeving van de trainingen terecht, waar je alle informatie wat betreft inhoud, tijdsinvestering en kosten terug vindt.

Ben je ge√Įnteresseerd om deze trainingen op grotere schaal in te zetten voor bijvoorbeeld je collega’s en/of medewerkers? Of kunnen de online trainingen een goede aanvulling zijn op jouw eigen aanbod? Neem dan even contact met me op, ik bespreek graag met je welke mogelijkheden er zijn.

Verder met een persoonlijke LinkedIn sessie

Wanneer je ge√Įnteresseerd bent in een √©√©n-op-√©√©n sessie, dan stem ik graag voorafgaand met je af welke vragen en wensen je hebt. Op die manier gaan we goed voorbereid aan de slag en ben je na afloop in het bezit van een representatief LinkedIn profiel.

Tarief LinkedIn sessie

De kosten voor deze¬†√©√©n-op-√©√©n sessie zijn¬†‚ā¨249,- excl. BTW, met een gemiddelde duur per sessie van zo’n 2 uur.

Verder met een LinkedIn Profielcheck

De aanvraag voor een check van je LinkedIn profiel kun je per mail bij me doen via ilse@ikbenverderkijker.nl. Ik zal daarna altijd even contact met je opnemen om e.e.a. door te spreken en je te vragen naar evt. specifieke wensen en/of zaken waar je tegenaan loopt. Mijn feedback en advies ontvang je binnen 3 werkdagen in de vorm van een compact digitaal rapport in pdf.

Tarief LinkedIn profiel 

Ik reken ‚ā¨ 95,- per LinkedIn profiel check, excl. BTW.

Graag verder maar hoe?

Bovenstaande elementen zijn ook goed met elkaar te combineren voor een gedegen en allround LinkedIn training. En wanneer je op zoek bent naar een offline groepstraining op dit vakgebied, dan help ik je als ervaren trainer en coach graag verder.

Spreken mijn expertise en werkwijze je aan, maar heb je een andere vorm voor ogen, ook dan hoor ik graag van je. Mensenwerk is maatwerk en ik help je graag bepalen welke onderwerpen en inhoud van toepassing zijn voor jou of je beoogde doelgroep.

En wanneer je wellicht niet helemaal zeker bent of je vraag passend is bij mijn dienstverlening, neem toch gerust contact met me op. Als ik niet de juiste persoon ben om je verder te helpen, dan benut ik graag mijn uitgebreide netwerk van o.a. collega trainers en (loopbaan)coaches voor je die dat wel kunnen.

Locatie

Flexibiliteit is voor mij een groot goed, daarom heb ik ook geen kantoor. Dat betekent dat een één-op-één sessie aan jouw bureau of keukentafel plaats kan vinden, maar ook aan die van mij als dat je beter uit komt. Of we vinden elkaar bijvoorbeeld via Skype of FaceTime.

Over het algemeen is mijn werkgebied de regio Zuid Holland, waar ikzelf werk vanuit Den Haag. Bevindt jij of jouw bedrijf zich niet in deze regio, schroom dan niet om alsnog contact met me op te nemen, ik ben flexibel, weet je nog?

 

Ik hoor graag van je ūüôā

Hartelijke groet,

Ilse Weijland