Wie

Fijn dat je de tijd neemt om mijn website te bekijken, van harte welkom! Mijn naam is Ilse Weijland en ik ben Verderkijker, van nature en van beroep.

Als LinkedIn trainer, met een achtergrond als loopbaancoach, onderzoek ik een vraag, probleem, gebeurtenis en/of situatie met een open blik. Vanuit oprechte nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt en met een stevige basis aan werkervaring en opleiding.

Ik geloof heilig in jezelf profileren op een manier die bij jou en/of je onderneming past en dat kan alleen maar door eerst te kijken naar wat er al is, voordat we kijken naar waar het scherper kan. Zonder reflectie geen ontwikkeling en zonder eigen regie geen vooruitgang!

Meer weten over mijn achtergrond? Bekijk hier mijn LinkedIn-profiel.

Op persoonlijke noot heb ik een voorliefde voor de ‘kleine’ dingen in het leven: nieuwe gerechten uitproberen, iedere dag een willekeurige foto maken en zoveel mogelijk mooie, bijzondere en ‘andere’ plekken ontdekken in deze wereld.

Ik ben ondertussen 35 jaar en woon als geboren Brabantse samen met man en dochter in Den Haag.

Wil je een keer kennis maken, on- of offline? Om het bijvoorbeeld te hebben over je LinkedIn vragen of te sparren over waar jij het beste mee geholpen bent? Leuk, ik hoor graag van je! Bel, mail of app me gerust via de gegevens onderaan de pagina.