LinkedIn profielcheck

Jouw online eerste indruk

Een professionele check van jouw LinkedIn profiel is een must naar mijn mening. Als je zelf al een eerste opzet hebt gemaakt, en oneerbiedig gezegd, ermee hebt gestoeid, geklooid en geknutseld, wordt het hoog tijd voor een frisse en objectieve blik waarvoor je bij mij aan het juiste adres bent!

Want hoe sta je er nu voor, welke indruk wekt je profiel en is dat toereikend dan wel uitnodigend voor een potentiële werk- en/of opdrachtgever?

Ik neem graag de tijd om jouw persoonlijke LinkedIn profiel van een zogenaamde ‘APK’ te voorzien, zodat jij je online scherper kunt presenteren en je daarmee betere aansluiting vindt bij de arbeidsmarkt en/of je klanten. Mijn bevindingen en tips ontvang je in de vorm van een compacte digitale profielcheck in pdf, zodat je deze rustig na kunt lezen en er te allen tijden weer bij kunt pakken indien nodig.

Waar ik o.a. op let: 

  • Je foto 
  • Je headline / kopregel
  • De samenvatting, persoonlijk profiel en vermelding van je contactgegevens
  • De opbouw en invulling van je werkervaring, opleiding, cursussen en evt. projecten
  • De aanwezigheid van aanbevelingen, vaardigheden en onderschrijvingen
  • De aanwezigheid van visuele content en het juiste gebruik van logo’s
  • Het aantal connecties en je activiteiten middels updates, aanwezigheid in groepen en het volgen van o.a. bedrijven

Wil je weten hoe het rapport eruit ziet wat je van me ontvangt na afloop van mijn profielcheck? Bekijk Voorbeeld LinkedIn Profielcheck

Vanuit mijn jarenlange ervaring als loopbaancoach en social media trainer, èn met veel contacten in de recruitment en arbeidsmarkt, weet ik precies waar werk- en opdrachtgevers op letten als zij op zoek zijn naar geschikte kandidaten. Tijd om je die kennis ook eigen te maken en daarmee beter vindbaar te worden voor het werk en/of de opdracht die jij zoekt!

Meer weten? Bel, app of mail me gerust met je vragen en/of opmerkingen, via de gegevens hier onderaan de pagina. Ik help je graag verder.