Online Training

Ben of wil je:

  • Op zoek naar alle ins & outs over LinkedIn?
  • Praktische tips en nuttige adviezen ontvangen en doornemen op je eigen tijd en tempo?
  • Jezelf profileren op een manier die bij jou past?

Ik maak de dingen graag gemakkelijk en dat is precies waar Online Verderkijker voor bedoeld is. Na jarenlang offline trainingen, workshops en presentaties te hebben gegeven, heb ik nu al mijn opgedane kennis en ervaring en simpelweg alles wat ik weet over dit onderwerp samengevat in een drietal online trainingen.

Voor jou, zodat je op één plek alle informatie bij elkaar hebt en niet meer hoeft te zoeken waar wat voor dient en waar het ook alweer precies verborgen zat. Bekijk hier de 3 online LinkedIn trainingen en het VIP programma, speciaal gemaakt voor jouw wensen, vragen en gebruikersniveau. Er staat daarmee maar liefst … uur videomateriaal voor je klaar, waar je direct mee aan de slag kunt.

Neem gerust een kijkje en laat het me weten als je aanvullende vragen hebt, ik help je graag verder. Mijn contactgegevens vind je onderaan de pagina.